Testa värderingsverktyget ValuesOnline - anmäl dig idag!

After Work       24/8 eller 29/8 kl  17.30 (seminarium 18.00-20.00)
Before Work    25/8 eller 30/8 kl  07.30 (seminarium 08.00-10.00)

Kungsholmstorg 10, 1 tr.
(Allez! på dörren) 

Ta gärna med en vän/kollega. Ange namn och mailadress i anmälan.
Vi bjuder på kaffe/dryck och frukt.

Anmälan längre ner på sidan!
 

Personliga värderingar driver engagemang

Utforska och upptäck din personliga värdegrund med hjälp av kartläggningsverktyget ValuesOnline. I vår återkopplingsprocess blir dina egna livsberättelser tydliga och du får en ökad förståelse för vad som är riktigt viktigt för dig och varför, vilka dina drivkrafter är och vad du får energi av och engagemang att sträva mot. Att lära känna sig själv på ett djupare plan visar sig mer och mer nödvändigt för att leda andra i dagens och morgondagens organisationer. Vi vill följa dem som är trygga, tydliga och trovärdiga.

Kanske är detta nästa steg för dig, din arbetsgrupp, ditt företag?

Välkommen till ett seminarium om värderingar där du får ett smakprov på verktyget ValuesOnline och en möjlighet att börja utforska din egen personliga värdegrund. Mer praktisk information kommer vid anmälan.

Arbetsmiljöverket larmar om ökande ohälsotal och vill med en uppdaterad arbetsmiljöföreskrift lyfta arbetsgivarens ansvar för den sociala och organisatoriska arbetsmiljön. Med engagerade medarbetare kommer vi långt i arbetet mot en mer hälsosam arbetsplats! 

Citat från kunder som arbetat med verktyget ValuesOnline:

"Programmet var nyttigt för min ledningsgrupp och samtliga medlemmar har kommit betydligt närmare varandra, eftersom vi vet mer om varandra, så enkelt är det!"
Joakim Fond, VD Hydac.

"Det blev tydligt för mig att det är viktigt att utgå från mina värderingar, viktigare än jag trott. Det har därmed blivit lättare att fatta beslut och lättare att vara tydlig. Jag har också ökat mitt mandat genom att vara tydlig och orädd. Det är tydligt att allt hänger ihop. Att det inte längre handlar om att spela en roll. Jag har fått bättre självkänsla både i yrket och privat genom att jag tagit tag i saker. Jag har tydligare fokus på målen, bättre struktur i tankar och planering. Jag får mer gjort, mindre snack – mer verkstad." Kommunalpolitiker.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln