Carina Vinberg - mina delar i helheten

 Kommunikolog /Förändringsledare

Som kommunikolog har jag lärt mig analysera vad som leder till framgång respektive motgång. Det hjälper mig fatta bra beslut, prestera bättre och i balans.
En ökad insikt i hjärnans funktioner leder till hållbara förändringar och förståelse för hur vi människor tänker, agerar och fungerar. 
Läs mer om Kommunikologi, läran om det som är gemensamt.

Gå ensam och du går fort,
gå tillsammans och du kommer långt!

 

Nätverkare


Jag samverkar i Framgångare med Agneta Lundgren. Jag är medlemi ett internationellt coachnätverk, Conversational Intelligence, där vi i höst bjuder in det Europeiska nätverket till en stor konferns i Stockholm.

Jag är även medlem i Nätverqet i Danderyd, ett nätverk för kvinnliga företagare.

Diplomerad Coach

Jag är ICF- diplomerad coach, utbildad hos Coachutbildning Sverige AB. 

Jag är certifierad i Conversational Intelligence. C-IQ.

Sportterapeut utbildad vid Deutsche Sporthochschule i Köln.

If you think you can or can't - you are probably right.

Resor till Mallorca

Upptäck underbara Mallorca.
 En inre & yttre resa!

Vandring, Yogaretreat, Mindfulness Personlig utvecling
Jag samarbetar med Broad Leisure.

Familjemedlem

Stolt och glad mamma till tre fantastiska barn. Jag är gift och har en underbar springkompis i familjens alltid pigga och glada hund.  Vi tränar dagligen icke-verbala kommunikationsnycklar.

loading...

Peppare

Lotten Rapp, extremskidåkare i världsklass. I vårt samarbete  stod GLÄDJE, FOKUSERING och TRYGGHET i fokus. Då kunde  Lotten prestera på Freeride World Tour.

En annan härlig tjej och äventyrare som jag åkt mycket skidor med och peppat och preppat inför hennes examen som internationell bergsguide är Johanna Stålnacke. Läs gärna mer om hennes passion för bergen här.


Titta på filmklippet ovan och lyssna på Lottens och min ntervju med Husky på: Huskypodcast.

Boka oss som föreläsare på temat: "Prestera med glädje".

(Res)Kompis

Med min familj och mina kompisar upptäcker jag i smått & stort land & hav nära & långt borta. Min hemliga passion är morgondopp hela året om! 

If you want something, you better go for it

Ledarutvecklare

När du som chef är mer fokuserad, balanserad och stresstålig, ökar både din kreativitet och prestation. Då är allt möjligt, eller hur? 
Som beslutsfattare kan det vara avgörande om dina val leder till succé eller konflikt.
Att bidra till att människor oavsett roll och sammanhang lär sig analysera vad som leder till framgång är framgång för mig!

Trygg - Tydlig - Trovärdig

F.d. elitidrottare

Hellre ute än inne - mitt motto som följt mig genom livet! Som f.d. elitidrottare inom fälttävlan gillar jag fart och spänning. Min nyaste idrotter är cykling samt klättring.  I Schweiz finns det 48 toppar över 4000 meter och jag har gjort 8 hittills. Varje topp motsvarar minst ett marathon. Det häftigaste marathon jag sprungit var New York City. Numera nöjer jag mig med det årliga Lidingöloppet.
Yogar gör jag  varje dag för att få balans, reflektion och inre styrka.
 

Helheten är större än summan av delarna

Författare

Från hobbyprojekt till eget förlag.
Min första bok ”Taste” har enkelhet som inspiration och är skriven av mig och min kusin Peggy Anderson. Tillsammans har vi gjort ett kollage av våra somrar och recept i Torekov. Peggy bor i New York och spenderar somrarna i Sverige.
 
Sagt om "Taste":
Boken förmedlar tips på underbara röror och rätter på allt det som är färskt och fräscht och som ger mycket glädje och sundhet – precis som ledordet i allt som Carina gör. Den riktar sig till dig som vill bli inspirerad, som vill njuta goda stunder med nära och kära och samtidigt må bra.

 

E-post: Carina Vinberg
070-862 92 21

070-657 18 21