Ledarutbildning för Byggnads genom FA-kurs

Roger, Fasadglas: ”Jag fick en god insikt om mej själv och hur jag kan utvecklas” 
Deltagare, Täby brandskyddsteknik: ”Intressant och väcker många tankar” 
Tony, Täby brandskyddsteknik: ”Kursen var väldigt nyttig och informativrik” 
Henrik, Täby brandskyddsteknik: ”Grym kurs” 
Deltagare, Täby brandskyddsteknik: ”Nyttig och kommer generera framgång” 
 

Jakob Rudbäck, Founder & COO, yepstr AB

Stort tack från teamet för en grym inspiratroduktion!
Idag står vi alla upp, vattenflaskorna är framme och fönstren är öppna och fyller rummet med syre. Ska bli spännande att se förändringen i humör / produktivitet!

Måste säga att ni kompletterar varandra på ett suveränt sätt
 och jag gillar hur ni använder olika saker för att förstärka minnen. Genomtänkt, genomarbetat och riktigt, riktigt bra!
 

Johan Bygge, Chief Operating Officer, EQT:

I en snabbt växande organisation är det värdefullt att få mötas och komma samman och enas kring hur man arbetar, vilka värderingar organisationen står för och hur man uppnår bra resultat. Carina och Agneta hjälpte oss att skapa en entusistisk och fruktbar stämning och atmosfär, trots att vi var många, där vi verkligen kunde öppet diskutera och utmana under kul former. Detta ökade helt klart värdet av vår konferens och gav också deltagarna ett litet smakprov på olika saker att tänka på, arbeta med. Mycket stark leverans! Tack!

Carina Vinberg

Anna Dolk, Projektledare Nacka kommunMånaderna med Carina har varit en spännande och fantastisk resa. Jag har sett fram emot varje möte. Carina är varm, positiv och inger ett stort förtroende. Jag har fått lära mig många nya saker både i min roll som projektledare och som seglare, skidåkare och i min vardag. Den inre resan har gett mig mer trygghet och styrka. Jag har blivit mer medveten om mina värderingar och vikten av att leva här och nu.                  

Supertack Carina!

 
 

Ian Holmer Tävlingsskidåkare

Tack vare Carina har jag lärt mig att prestera under press och jobba med utvecklingen i skidåkningen istället för att vara nervös. Carina är otroligt enkel att prata med och jag kände redan efter första mötet att jag var trygg med henne vilket resulterade i att min mentala utveckling gick så mycket och fortare.
Ett år senare är jag en mycket mer självsäker människa, mitt huvud låser sig inte innan varje tävling. Vi har även jobbat med att normalisera tävlingssammanhang. Den här mentala förberedelsen har jag även använt mig av i sociala sammanhang, för att försöka bygga min självkänsla och känna mig mer trygg i kläderna. 

Mika Falkensjö, Klättrare och Skidguide

Jag tog kontakt med Carina för att få hjälp med att sätta mål och uppnå dessa. Ett år senare har jag överträffat mig själv på den fronten, men framför allt har jag utvecklats otroligt mycket som människa tack vare Carinas fantastiska förmåga att hjälpa mig att växa. Jag har lyckats prestera väldigt bra som ett resultat av vårt arbete, men det häftigaste är den utveckling jag och andra ser hos mig själv. Jag mår bättre, jag har insett värdet av mina relationer på ett helt annat sätt, min prestationsångest har nästan försvunnit och jag har börjat uppskatta processen fram mot målet. 
 
Alla dessa saker gör att idag uppskattar jag mitt liv här och nu i mycket större utsträckning än tidigare. Samtidigt presterar jag bättre, då jag kan styra mig själv smartare och förstår mer vad jag behöver för att fungera som bäst. Mycket av detta är tack vare att Carina hjälpt mig att jobba på ett annat sätt än tidigare.
 
Carina har handlett mig genom en av de mest givande och spännande perioderna i mitt liv. Hon har gett mig tillgång till många för mig nya principer, tekniker och insikter som berikat mig otroligt mycket. Dessa kommer följa med mig genom livet för att fortsätta berika och boosta mig, mitt liv och de i min närhet. 
 
Jag är otroligt tacksam över att Carina tog sig tid att hjälpa mig och att jag kontaktade henne är en av de bästa investeringar jag gjort i mig själv!

Internationell sångerska och Konstnärlig ledare

Via en kollega fick jag kontakt med Carina i ett avgörande skede av min karriär. Efter barnafödande och babyår kände jag mig vilsen i min yrkesroll som sångerska och musiker. Jag visste inte hur jag skulle konkretisera min inre vision av mitt musikerskap så att jag varje dag skulle få arbeta med min älskade musik. Vi jobbade tillsammans, kort och väldigt intensivt. Jag började se konturerna av hur mitt yrkesliv i vardagen och karriären i stora drag skulle utformas. Samtidigt som jag siktar på den internationella toppen inom min bransch vill jag inte offra ett fungerande familjeliv. Därför måste jag särskilt noga väga för- och nackdelar i varje valsituation. Carina hjälpte mig att hitta det rätta valet för mig, och nu, tre år efter att vårt samarbete inleddes är jag alldeles utomordentligt nöjd med min karriär och familjesituation! Jag rekommenderar Carina å det varmaste, jag hade inte vågat välja och lyckas så som jag gjorde utan hennes hjälp.

Johana Tiensuu Stålnacke,  Äventyrsskidåkare & Klättrare

Carina understands both mountain and mind.  Having climbed the Matterhorn, she knows about the powerful and crucial interaction between mind and performance when the terrain makes no compromises. That is important to me. When I climb or ski in steep mountain terrain, a strong mindset becomes one of my most valuable keys to safety and enjoyment.

With the help of Carina I´ve learnt to use the mind to truly boost my capacity when the pressure is high and in demanding situations, such as the tough entry tests to the UIAGM mountain guide education. With her wide knowledge and skills to understand and the individual, I’ve experienced uniqueness in our work together and have been able to conform to techniques and use them as my very own.

 I feel fortunate to work with such a competent coach like Carina. She has a wonderful charisma and she is skilled, clear and cool!


 Read more at: http://www.alpinepassion.com

Åsa Ambuhm, Chef Marknadskommunikation, AMF:

Lyssna på hur Åsa beskriver samarbetet med Carina:
 

Ulla Bladh, Senior Partner, Tema:

Carina som coach är helt fantastisk. Hon har en enorm energi, är positiv, har lång livserfarenhet, kan läsa av människor snabbt, styr rätt väg och ger en utmärkt feedback. Jag har sett fram emot varje möte med Carina. Arbetet tillsammans med henne har gjort att jag på så kort tid som sex månader uppnått mina uppsatta mål något som tidigare kändes som onåbart.

Peter Enberger,  Rådgivare TRR Trygghetsrådet

Carina är en professionell inspiratör och energikälla. Med sin kompetens har hon hjälpt arbetssökande tjänstemän med motivation, inspiration och kunskap – värdefullt för dem vars vardag är fyllda med motgångar. Med sin lyhördhet och nyfikenhet har Carina fått vårt samarbete till att bli 1 + 1 = 3. Det har alltså också varit oerhört givande för mig att få möjligheten att samarbeta med Carina i våra utbildningar.

Henrietta Störtebecker, Projektledare, Tema:

Drivande, givande, uppbackning, tips, vägledning - bättre än jag föreställde mig. Jag gillade att det var så brett - att det fanns utrymme till att lära sig så mycket själv och det är tack vare bra coaching. Carina du är alltid på topp och piggar upp och får mig att tänka till och bli inspirerad till att fortsätta jobba med mig själv och den mentala träningen. Superkul!

Susanna Billgren, konsult inom test & kvalitet, Knowit:

När jag mötte Carina hade jag tagit på mig en av mitt livs största och roligaste utmaningar - att bli ansvarig för två team och en gemensam leverans utan att egentligen ha verktyg för det, bara en stark vilja att klara av det. Med Carinas hjälp har jag lärt mig  att ge mig själv förutsättningar för att kunna jobba och leva med energi, glädje, kreativitet och struktur. Jag har fått jobba med mina intentioner och de tillstånd jag vill uppnå, upptäckt fördelarna med långsamma rörelser. Jag har lärt mig att sätta mina behov på kartan, sätta av tid för mina projekt, lägga upp arbetet med de ramar som passar mig. Varje gång med Carina har gett mig den påfyllning och push jag behövt för att komma vidare och själv lösa vardagens och livets problem.

Det har varit en fantastisk resa för mig både personligen och proffessionellt. Tack Carina!

Lotten Rapp, friskidåkare i världsklass:

Jag fascineras utav effekterna som arbetet med Carina ger mig dagligen och i de livsavgörande ögonblick då jag ska topp-prestera. Jag är väldigt medveten om att det är ett stort privilegium att få ta del utav hennes kunskaper och kompetens. Jag önskar att alla människor på jorden fick ha en "Carina".

Agneta Lundgren

Katarina Callaghan, Ledarskapscoach och Mentor

Agneta är en professionell och erfaren coach med härlig humor och energi, som jag varmt kan rekommendera.

Maria Nordberg, chef Miljötjänster och Hållbarhet

Agneta är en sällsynt kompetent, professionell, ödmjuk och underbar person. Hon växlar mellan hårda fakta, metodik och känslor utan disharmoni. 
Att ta hjälp av henne är starkt rekommenderat av mig.

Linda Holmgren, Tillsammans:

Tack, Agneta Lundgren, För att du har räddat mig från att falla lika hårt om våldtäktsmännen dyker upp plus gjort mig tryggare på scen.

Till Lindas hemsida

Staffan Forssberg, Training Manager at Skanska
Sverige AB:

Agneta is a very professional trainer in leadership and coaching. Always well prepared and have a way with people that is always very appreciated. She is sensitive to different peoples different needs and is very good at listen to what they mean. Her flexibility makes it very easy and fun to work with Agneta.

Kommunalpolitiker:

Jag upplevde coachingen mycket positivt! Det har varit bra och utvecklande att ha den här typen av coaching. Jag upplever mig tryggare i min roll, jag har lärt mig att identifiera vissa beteenden som jag inte är nöjd med och hur jag kan ändra på dem. Har fått många bra verktyg som hjälper mig att hantera ledarsituationer. Jag har identifierat mina kärnvärderingar och lärt mig mer om det coachande ledarskapet.

Joakim Fond, Verkställande direktör, HYDAC:

En ledningsgrupp måste konstant utvecklas. Pharus/Agnetas program för ledningsgruppsutveckling Trygg, Tydligt och Trovärdig har varit en värdefull vitamininjektion för min ledningsgrupp. Agneta genomför programmet med stor närvaro och hennes jordnära stil speglar av sig på hur deltagarna, som vågar ingå i en djupare och mer personlig dialog under tiden då programmet löper. Det fanns bra tid för reflektion mellan passen, vilket är viktigt då en ledningsgrupp oftast har en mycket bokad kalender.
 
Personligen har jag fått en bättre insikt om mig själv som ledare. Många intressanta samtal fördes om värderingar och beteende, vilket är viktigt att reflektera omkring för att kunna stärka sig som chef och ledare, anser jag. Programmet innehöll också en coachingmodul där individuella handlingsplaner diskuterades med Agneta. Här är hon duktig på att återkoppla till det som avslutades vid sista coaching tillfället.
 
Jag kan varmt rekommendera Agneta/Pharus om ni söker ett ledningsutvecklingsprogram där fokus är på att öka varje individs trovärdighet som ledare och chef. Speciellt om ledningsgruppen är nytillsatt. Agnetas positiva attityd gör också att programmet inte på något sätt kändes tungt att genomföra, tvärtom, jag såg fram emot varje tillfälle då vi skulle träffas! Programmet var nyttigt för min ledningsgrupp och samtliga medlemmar har kommit betydligt närmare varandra, eftersom vi vet mer om varandra, så enkelt är det!

Sofie Åstedt Carlström,  Personalkonsult, Folktandvården i Stockholms län:

Agneta har på ett mycket professionellt sätt introducerat våra handledare till konsten att handleda och coacha. Hon har satt samman ett genomtänkt och varierat program som gjort att medarbetarna har längtat till varje nytt utbildningstillfälle. Agneta är en karis-matisk och underhållande föreläsare som bjuder generöst på sig själv. Med skicklig hand har hon guidat våra handledare genom programmet och blir det aktuellt med ytterligare en omgång så kommer vi utan tvekan att vända oss till Agneta igen.

E-post: Carina Vinberg
070-862 92 21

070-657 18 21